Așa cum bine știți ANAF s-a rebranduit. Nu e interesant acum motivul sau istoria din spatele conceptului. E important faptul că a modificat formularele oficiale abia la sfârșitul lunii ianuarie, dată la care foarte mulți prieteni (majoritatea din provincie) completaseră și trimiseseră formularele către instituția amintită. Prin urmare, pe lângă dificultățile de decontare din anii trecuți (termenele foarte mari, vicii de procedură și altele) anul acesta s-a mai adăugat și pricina cu sigla.

Sperând că este singura problemă pe acest an cu aceste formulare, procedăm la strângerea acestora după metoda cunoscută, astfel:

Descărcați formularul precompletat cu datele Asociației noastre, astfel:

– pentru impozitul pe salariu: Formularul 230 PDF sau jpeg
– pentru impozitul pe venituri: Formularul 200 PDF

Denumire entitate nonprofit : Asociația “Aripi pentru ingeri”
Cod de identificare fiscală: 29232084
Cod bancar (IBAN): RO72.BRDE.426S.V477.2635.4260

Depuneți formularul sau trimiteți-l prin poștă ca scrisoare recomandată la Administrarea Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Adresele sunt aici: Adrese AF
Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2014, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.Conform O.G nr. 92/2003, art. 11, alin. (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularului 230 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persoane fizice sau juridice” care a directionat suma de 2%.

Reînnoim rugămintea de a ne expedia prin email formularul depus de Dumneavoastră la Administrarea Finantelor Publice a localitatii de domiciliu, pentru a avea o situație cât mai clară a acestora.

Vă mulțumim!